duminică, 7 noiembrie 2010

Namaste !

Avem oportunitatea unor experiente interesante dragilor si va invit sa invatati sa priviti in profunzimea  a tot ce vi se intampla .
Chiar daca pare haos , floarea de lotus in toata splendoarea ei , ca simbol al renasterii spirituale , chiar daca pare ca toti dracii din iad isi fac de cap pe pamant ,(si intr-un fel e adevarat )dincolo de asta este pacea unui nou inceput si bucuria regasirii de sine!
Pare greu de crezut asta cand totul se prabuseste , dar povestea noastra se sfarseste aici si incepe alta , cu feti-frumosi si cosanzene , cu acces constient la celalat taram , taramul de acasa , cu frumusetea momentului ACUM , care tocmai se deruleaza .
Ca sa putem trece dincolo de drama , inainte de orice , este necesar sa ne asumam propria experienta.
Exista tendinta de a da vina pe altii  pentru nefericire, boala, frica.
Gresit ! Suntem singurii responsabili daca viata noastra arata altfel decat ne-ar placea.
Cand ne asumam asta se produce o dinamica in planurile subtile si lucrurile incep sa se schimbe , aratandu-ne moduri noi de iesire din impas.
Dati-va voie intr-o singura zi sa fiti mai atenti la ce vi se intampla si sa recunoasteti ca prin legea atractiei ati adus acea experienta in viata voastra .Veti fi uimiti de ce urmeaza , ce cantitate de energie se deblocheaza si ce dar de intelepciune are acea experienta.
MERITA INCERCAT ! Macar o zi !
Pace si armonie!
Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu