luni, 1 noiembrie 2010

Consultanta parapsihologica

Iata cum decurge o consultanta parapsihologica:
Doamna X face atacuri de panica:
Stimata doamna , sunteti o fire introvertita care comunica greu , datorita printre altele , unei copilarii in care vi se spunea: tu esti mica , nu stii , taci, cand o sa cresti vei putea sa vorbesti, ceea ce a generat un sistem de protectie autoimpus si un blocaj afectiv fata de mama: blocajul cu mama este un tipar energetic transmis prin bunica din partea mamei care a procedat similar cu fata ei.
Alta cauza este neincrederea in sine , alimentata de mama in copilarie si ulterior de personae dragi, sotul un despot de care ulterior ati divortat , sefa o femeie dura cu pretentii exacerbate , copilul cu un destin provocator .
Dincolo de blocajele afective aveti predispozitii la probleme de sanatate :cardiac vorbind inima d-voastra este infasurata in temeri si dezechilibreaza ritmul , generand sincope , chiar infarct miocardic , creierul este supus presiunii haosului din constiinta de masa si propriilor frici , ceea ce incorseteaza functionarea echilibrata a intregului organism.
Sunteti la etapa din viata propice trezirii spirituale , sustinuta de momentele de haos prin care trece umanitatea.
Haosul este forta care transforma o energie in alta superioara ca vibratie , deci treceti prin haosul propriei constiinte.
Asta va invita spre introspectie , spre a arunca o privire in propriul suflet macinat de nelinisti .
A reface conexiunea cu Divinitatea .
Cum? Inainte de orice este necesar sa dorim schimbarea , iesirea de sub tiparul Karmei si revenirea la noi insine prin autocunoastere .
O data facuta alegerea se genereaza o dinamica a energiei , divinitatea va intinde mainile , fricile se alchimizeaza si puteti trai in armonie cu intreaga creatie.
Ramanand in acest tipar de energie blocata , lucrurile duc inevitabil spre finalul numit moartea trupului , pentru ca spiritual isi continua calatoria in alte sfere.
Avem posibilitatea sa alegem intre a ramane aici si a pleca dincolo nevindecati.
Daca alegeti viata , va sugerez o terapie a iertarii.
Energia iertarii este un panaceu universal , taie legaturile negative cu ceilalti oameni si  ne ajuta sa ne impacam cu noi insine .
Va pot sustine sa va eliberati prin iertare , constientizand mai intai blocajele .Asta ajuta si pe cei dinaintea d-voastra si pe cei de dupa .
Dumnezeu va asteapta sa va intoarceti , ca in pilda cu fiul risipitor si sigur va taia vitelul cel gras cand veti reveni (nu prin moarte ci constient)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu